LP:n superpesisjoukkue v.1994. Takarivi vasemmalta: Martti Salonen (fysioterapeutti), Kari Soini (pelinjohtaja ja valmentaja), Jouko Tevasaari, Ari Etula, Markus Vuosjoki, Pertti Rajala, Heikki Reunanen, Jyrki Lehto
Edessä: Jarmo Harjunmaa (huoltaja), Joni Lehtonen, Heikki Haapanen, Jouni Korkiamäki, Tero Pomell, Teemu Knuutila, Kari Lehto, Timo Laakso (jouk johtaja)
Vuoden 1994 sarjassa pelattiin ensin 14 joukkueen yksinkertainen runkosarja, jossa Loimaa sijoittui hienosti viidenneksi. 10 parasta pelasivat kaksinkertaisen loppusarjan, jossa LP:n lopulliseksi sijoitukseksi sarjassa tuli kuudes. Runkosarjan neljännen kierroksen kotiottelussa Kankaanpään Mailaa vastaan oli katsojia ennätykselliset 3559. Olihan LP häviöittä kolmen kierroksen jälkeen sarjataulukon kärjessä ja voitti myös Kankaanpään. Erittäin menestyksellinen kausi LP:n pesäpallojoukkuelle. Loimaa voitti loppusarjassa mm. tulevan Suomen mestarin Sotkamon Jymyn kotonaan jaksoin 1-0. Ari Etula löi 43 juoksua, joista 2 kunnaria. Paras etenijä oli Pertti Rajala 41 tuotua juoksua ja jolle kärkilyöntejä kertyi 34 ottelussa 193.