Petri Mäki (huoltaja)
Jukka Lankinen (3p)
Jaakko Nenonen (s)
Ville-Pekka Altti (3v)
Ennen välieriä LP:n B-pojat olivat pelanneet alkusarjojen 16 ottelua ilman tappioita, niistäkin 14 oli 3 pisteen voittoja. Semifinaaleissa pojat kohtasivat Jyväskylän Kirin. Kotona tuli voitto selvästi 2-0 (7-3, 6-1). Vieraissa 4 päivää myöhemmin ensimmäinen jakso päättyi tasan 3-3. Ottelun jälkimmäisen jakson aloitti LP:n takomalla heti alkajaisiksi viisi juoksua ja voitti jakson 3-10 ja samalla koko ottelun. Näin oli tie selvä loppuotteluun. Vastustaja Sotkamon Jymy tarvitsi kolme ottelua Kankaanpäätä vastaan ennen kuin sille avautui paikka loppuotteluun.
Finaalin ensimmäinen osaottelu oli Loimaalla ja siitä muodostui erittäin tiukka. Ensimmäisen jakson LP selvitti numeroin 3-2. Kun LP tuli toisen jakson viimeiseen tasoittavaan sisävuoroonsa, johti Sotkamo 2-3. Kahden palon ajotilanteessa Aleksi Mäkelän takakenttälyönti upposi Sotkamon kolmospuolella ja LP tasoitti ja voitti ottelun 1-0.
Viikkoa myöhemmin Sotkamossa, oli vastustajan vuoro voittaa. Ensimmäinen jakso päättyi 4-0 Sotkamolle ja toinen jäi tasatulokseen 1-1. Viisi päivää myöhemmin 15. syyskuuta oli ratkaiseva peli Loimaalla. Ensimmäinen jakso oli LP:n juoksuin 5-2. Sotkamo aloitti toisen jakson tekemällä kaksi juoksua. LP kavensi kuitenkin heti perään yhdellä juoksulla ja tuli seuraavassa vuorossa jo tasatilanteeseen. Kun loppuvuoroissa ei enää juoksuja nähty, oli loppuvihellyksen jälkeen vuorossa kultajuhlan aika ja Suomen mestaruusmitalien jako LP:n pelaajille 32 vuoden tauon jälkeen.